bikin panas gila...  

Posted by forever

bengang betul aku dan kawan2 aku dengan mamat arab sorang niii...
ada ka patut asyik cut line tenet umah kami je...bila dia buka je pc dia, kerja yang pertama cut line kite orang dulu.. mana x panas orang gila pon panas pa..ala mamat arab ni sher line tenet sama kita orang...tp arab besa la hak kita hak dia, hak dia hak dia la...yang x puas hatinya dia datang umah kita orang, cek habis pc kita orang pakai net cut ke tidak, dia buat mcm dia x bersalah je, padahal dia yg pakai net cut, klu kau orang semua la apa mau kita buat sama orang mcm niii...yg kami heran pasal apa cut line kami..kami dok syak la mamat ni dok tengok gambaq x elok secara online.... tu syak kami la hehehe klu kau org apa kau orang rasa...

This entry was posted on 9:40 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

4 comments

hack line smpi dpt , then bubuh password ...

klu mamat tuh dtg , lappy sorok r , desktop wat2 rosak ... kekeke

pki line apa beb ??? LAN ke WiFi

salam bro...

hahaha..padan muka... weii...lama dah masalah ni berlakukat hg... aku rasa kan..elok hg bakaq ja umah dia.. biaq sekali2 ngan pc dia hangus... wakaka.. wei... nnt hang amik sijil SPM ulai aku kat safaroh noo... kompom depa hantaq sana.... okeh..chiow..

Sign by Danasoft - Myspace Layouts and Signs